De nuvarande förhållandena i Second Life i Japan

-Från våren 2007 till sommaren, minns du “the second life” som blev den stora frågan i Japan?

En reporter från en japansk affärstidning frågade läsarna.

3D virtuella rum där the second life byggdes på internet av amerikanska Linden laboratorium företag som startades 2003. Användaren förvandlar sig / själv i en amerikansk komiker-liknande avatar. Och de rör sig i den virtuella världen under flygning och promenader. De njuter landskap borta. Användaren tycke skapa kan utforma ett hus, möbler, kläder med sig själv med hjälp av en preparerad verktyg. Det är lätt att ens njuta chatten med människor i hela världen.Den affär som Linden dollar av den virtuella valutan intresserad. Det var helt ett koncept för den närmaste framtiden som filmen “Matrix” där. Det kan sägas att det är spel-relaterade lätt allmänt ändamål MMOG.

Inte bara den allmänna användaren men även de stora företagen för att annonsen anger the second life en efter en i Japan. Många tidningar och media Web rapporteras det på den tiden när ett företag in i andra liv. Däremot har tyvärr second life blir inte den stora boomen. Sommarlovet 2007 var en topp på popularitet. Den aktiva användare minskar gradvis efteråt.

Efter 2008 började;ett företag som sålde SIM vänster och ett företag som skulle få vinst i Second Life försvann. Original allvar användare fortsatte användningen. Efter en festival känsla passerade, blev det som en mörk natt i kolsvart.

Och under 2008 till 2009, som för ledande roll kommunikationsverktyg, flyttade till Twitter och Facebook.

Varför inte the second life passar ledande roll kommunikationsverktyg? Det skulle ha sagt från den första, svår fråga för the second life behövde datorn som en högpresterande grafiska spets var utrustad med.

Efter inloggad, vad ska jag göra?

Det fanns många förbryllade användare. The second life är allmänt ändamål MMOG”. Därför kan vi använda den för kommunikation och ett spel och konst och affärer. Komplexitet precis som denna verklighet värld är den största bra punkt. Det är emellertid svårt att visa det vad är mest lämplig för en individuell användare. SNS är mycket mer praktiskt om vi bara håller kommunikation och informationsdelning som chattar. Second Life har inte kunnat få många invånare trots allt.

För den japanska, ansågs det att det var svårt för “ett officiellt språk” i Second Life är på engelska. Endast japanska samla och njuta av en chatt på japanska. Många japanska användare har endast utländska användare och hälsningar grad. Den japanska kommer ensamstående.

Däremot har den virtuella världen minska inte i Japan. Den virtuella världen av en användning begränsad än Second Life välkomnades i Japan. Den oändliga friheten inte var nödvändigt för många japanska.

Hur slår the second life ut nu?

Linden laboratoriet fortsätter verksamheten. Linden laboratorium verkställas omstruktureringen 2010.

Gemenskapen av the second life är en slags cocktailparty. Många japanska antar byta det en svag punkt.

Den futuristiska modell till “hantera en avatar i en virtuell plats” inte kommer att försvinna. Det var för tidigt i Japan. De tider då den virtuella världen redovisas brett inom kort i Japan kan komma.

Advertisements
This entry was posted in Second Life and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s